Party Bazar

Data & locaties

Party Bazar Breda Utrecht Zoetermeer Groningen Rotterdam

Er zijn dit jaar helaas vanwege het corona virus slechts een beperkt aantal edities

Data & locaties

Party Bazar Zoetermeer Utrecht Breda Rotterdam

Ook dit jaar zijn er vanwege het corona virus maar een heel beperkt aantal edities

Party Bazar the place to be

Na vier succesvolle edities in de zomer van 2019 en een tweetal edities in de zomer van 2020 (ondanks de corona virus pandemie) werden flink plannen gesmeed voor maar liefst acht keer een Party Bazar in 2021.

Helaas konden maar slechts twee edities overeind blijven in Utrecht en moest tot overmaat van ramp de eerste hiervan op het allerlaatste moment op de voorafgaande avond last minute worden afgeblazen.

Als gevolg van de per direct aangekondigde weer terug gedraaide versoepelingen en de verscherpte maartregelen moest deze verzet en verplaatst worden van 10/11 juli naar 28/29 augustus en bleef toen alleen nog maar de Winter World editie op 18 en 19 december overeind staan. Deze moest uiteindelijk door de maatregelen en lockdown die ditzelfde weekend inging ook weer afgeblazen worden.

Inmiddels is het gelukt om in conceptvorm voor 2022 in overleg met gemeentes en locaties alvast een leuke tour van vijf edities op te zetten op allemaal prachtige A-locaties.

Hieronder vindt je een overzicht van alle geplande edities van de Party Bazar. Door er op te klikken vindt je hier – voor zo ver reeds bekend – alle info over de betreffende edities zoals o.a. data, openingstijden, locatieomschrijving, adresgegevens, OV mogelijkheden, artiesten line-up en alle eventuele overige nuttige en belangrijke info.

So come & join @ Party Bazar !

     

     

Wil jij weten waar je de Party Bazar kunt vinden dit jaar ?

 

     

Hierna volgen alle voorlopige geplande data en locaties

Wijzigingen hierin zijn te allen tijde voorbehouden. Alle data en locaties zijn dan ook nog onder voorbehoud en afhankelijk van de corona virus pandemie. Zo mogelijk komt er in de zomer evt. nog een editie in Groningen bij.

4, 5 en 6 juni (Pinksterweekend)

parkeerterrein tegenover de Makro

zaterdag 2 en zondag 3 juli

locatie volgt nog zodra deze bekend is

zaterdag 20 en zondag 21 aug

parkeerterrein naast Silverdome

zaterdag 10 en zondag 11 sept

Perron 9 Berlijnplein (naast P&R)

zaterdag 17 en zondag 18 dec

Perron 9 Berlijnplein (naast P&R)

Ga regelmatig even naar deze website om te checken of er eventueel wijzigingen zijn in data en/of locaties !
Scroll naar top